Način na koji priča o bivšoj otkriva je li mu još uvijek stalo do nje

Način na koji priča o bivšoj otkriva je li mu još uvijek stalo do nje
Foto: Instagram

AKO se pitate je li vašem dečku još uvijek stalo do njegove bivše djevojke, postoji vrlo jednostavan način da to provjerite. Njegov odgovor na vaše pitanje što misli o njoj najlakši je način da saznate je li je zaista prebolio, čak i ako uopće ne želi pričati o njoj. U nastavku otkrijte koji odgovori otkrivaju da još uvijek gaji osjećaje prema njoj:

Ne želi ništa reći o njoj

Frajer koji je zaista prebolio bivšu neće o njoj šutjeti, nego će van iskreno ispričati sve o njihovom prekidu. Ako pak ne želi govoriti o njoj, znači da još uvijek nije načisto sa svojim osjećajima prema bivšoj.

Ljuti se na nju

Ako često priča o njoj u negativnom kontekstu i spominje njene mane, to je također pokazatelj da još uvijek gaji osjećaje prema bivšoj i nije ju do kraja prebolio.

Idealizira je

Muškarac koji često priča o svojoj bivšoj i za nju ima samo riječi hvale vjerojatno će vas uvijek uspoređivati s njom, a vjerujemo da to nijedna od vas ne želi.

Bivša mu je najbolja prijateljica

Sasvim je ok ostati u dobrom odnosu s bivšom partnericom, no pomalo je čudno ako mu je ona nakon prekida postala najbolja prijateljica. To uglavnom ukazuje da jedno od njih dvoje nije preboljelo njihovu vezu pa misli da će ga/je tako možda opet pridobiti jednog dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara