Najpoznatija blogerica na svijetu očarala stajlingom na premijeri svog filma

Najpoznatija blogerica na svijetu očarala stajlingom na premijeri svog filma
Foto: Cover Images

NAJUSPJEŠNIJA modna blogerica na svijetu Chiara Ferragni zablistala je na premijeri svojeg dokumentarca "Chiara Ferragni Unposted" u Rimu.

Deset godina nakon što je objavila svoj prvi tekst na blogu The Blonde Salad, slavna Talijanka koju danas na Instagramu prati preko 17,7 milijuna ljudi odlučila je ispričati svoju priču o uspjehu u nadi da će potaknuti druge da slijede svoje snove, kako je na crvenom tepihu otkrila za talijanski Vogue.

A iako svojim outfitima svakodnevno na društvenoj mreži oduševljava milijune svojih obožavatelja, za premijeru se posebno skockala i u raskošnoj haljini s potpisom modne kuće Giambattista Valli očarala sve.

Asimetričnu haljinu s jednim otkrivenim ramenom, puf rukavom i opasno visokim prorezom iskombinirala je s upečatljivim sandalama s debelim lancima umjesto remenja te srebrnim nakitom, a kosu je svezala u konjski rep.

Pratnju na premijeri činio joj je njezin suprug, talijanski reper Fedez, za kojeg se udala u rujnu 2018. godine i s kojim ima 1-godišnjeg sina Leonea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara