Ne kopirati: Justin Timberlake odbio pomoći supruzi u spašavanju njezinog propalog restorana

Ne kopirati: Justin Timberlake odbio pomoći supruzi u spašavanju njezinog propalog restorana

Foto: Splash News, Instagram

JUSTINE, kakav si ti to muškarac?

Prelijepa supruga Justina Timberlakea, glumica Jessica Biel, provela je godine i godine u planiranju toga kako bi trebao izgledati njezin restoran. Volja, vrijeme i resursi, kod lijepe glumice nisu bili problem pa su svi očekivali kako će "Au Fudge" postati jedan od najposjećenijih restorana.

No, nakon što ga je Jessica otvorila prije dva mjeseca, s nadom da on bude prijateljski nastrojen restoran, u kojem će ljudi zaboraviti na stres, a djeca svih dobi biti itekako dobrodošla, posjetitelji su ostali prilično razočarani.Kritike restorana bile su, blago rečeno, loše: ponuda dječjih menija je mala i precijenjena, mjesto je kaotično te ima loše osoblje, navodno postoje i higijenski problemi, naglasak je na piću, a sama hrana i nije tako dobra, kako se očekivalo.

No, Jessicu je puno više od kritika razbjesnilo ponašanje njezinog supruga, koji je odlučio kako neće poduzeti ništa, kako bi pomogao suprugi da ispromovira restoran.Iako nam to ne zvuči kao Justin, koji često u intervjuima ističe koliko ju voli, bolje upućeniji izvori tvrde kako pjevač nije bio baš nikakva podrška supruzi, i to od prvog dana. "Brojni njezini slavni prijatelji bili su gosti te promovirali restoran na svojim društvenim profilima. Od prvog dana ju je upozoravao kako je to vrlo riskantan potez, što zna i on sam, no ona ga nije htjela slušati. Kada su stigle prve loše kritike restorana, samo joj je naglasio kako ju je upozorio", otkrio je nepoznati izvor.

To je navodno stavilo i veliki pritisak na njihov brak. "Ona je znala što Justin misli o otvaranju restorana, no očekivala je njegovu podršku. Taj restoran je njezino dijete, a on ne želi pomaknuti prst, kako bi joj pomogao."Unatoč tome, Justin je jučer, povodom Majčinog dana, objavio sliku Jessice i sina Silasa, te ju nazvao "nevjerojatnom ženom i majkom".

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara