Nikad ih nećete nositi: Sedam modnih komada na koje se ne isplati trošiti

Nikad ih nećete nositi: Sedam modnih komada na koje se ne isplati trošiti
Foto: Instagram

SVAKE sezone pojavi se hrpa novih trendova koji se nameću sa svih strana - od modnih časopisa, preko izloga dućana, do Instagrama.

U moru tih trendova lako se pogubiti zbog čega vjerojatno većina vas u ormaru ima nekoliko komada koje ste kupile u zanosu i niste nikada obukle. Kako vam se to ne bi ponovilo, na vrijeme vas upozoravamo na aktualne trendove na koje se ne isplati trošiti:

Prozirna torba

Torbice koje otkrivaju svoj sadržaj svima posljednjih par sezona su jako popularne među slavnim damama i modnim influencericama, ali koliko ih često viđate u stvarnom životu? Možda su kul ideja za neki svečani događaj, no na ulici su sjajan mamac za lopove.

Čizme otvorenih prstiju

Kojem dobu godine su namijenjene ovakve čizme? Ljeti bi vam se u njim skuhale noge, a zimi nitko ne želi pokazati prste (kao ni vrhove čarapa), tako da biste zaista imale malo prilika za obuti ih. Nama trenutno na pamet ne pada niti jedna, baš kao ni nijedan razlog zašto biste trebale kupiti ovakve čizme.

Pernati prsluk

Ovdje imamo isti problem kao i kod prethodnog komada, a to je nefunkcionalnost. Zašto bi itko preko zime poželio nositi debelu jaknu bez rukava? Tko je odlučio da zimi rukama nije hladno? Osim toga, jeste li ikad vidjeli nekoga tko izgleda dobro u ovakvom prsluk?

Dolčevita bez rukava

Trebamo li se ponavljati ili vam je sve već jasno iz prethodna dva objašnjenja?

Krznene natikače

Ovaj trend nikako da nas napusti, iako nam se čini i kao da živi samo na Instagramu. Osim što je posve nepraktičan, usto je i nehigijenski nositi natikače postavljene krznom na bosu nogu. Uvjereni smo da ćemo se već sljedeće sezone smijati svima tko ih je nosio, pa nemojte biti među njima.

Nakit za tijelo

Ovo uvijek viđamo na sniženjima, a postoji i razlog za to. Koliko god nakit za tijelo izgleda dobro na ljetnim Instagramima modnih influencerica, nitko se ne sređuje tako za plažu, već samo za fotkanje. Ovo je posve bespotreban komad nakit koji, ako ga kupite, vjerojatno nećete staviti nikad.

Prozirne čizme

Ne možete ih nositi na bosu nogu jer je to nehigijenski i poprilično odvratno, a u kombinaciji s čarapama izgledaju smiješno. Ovaj trend ostavite Kardashiankama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara