Obline Kim Kardashian na naslovnici ostale u sjeni priča o četvrtom djetetu

Obline Kim Kardashian na naslovnici ostale u sjeni priča o četvrtom djetetu

Foto: Instagram

VIŠE nema te naslovnice koju ona nije krasila.

Naravno, radi se o 37-godišnjoj Kim Kardashian koja je iz ničega stvorila sve, a sada je osvanula i na jednoj od rijetkih naslovnica na kojima još nije bila, a radi se o onoj američkog Ellea.
 
 

Objavu dijeli Elle Magazine (@elleusa)

 
"Moja prva naslovnica", pohvalila se Kim slikom na Instagramu na kojoj možemo vidjeti obline po kojima je široko poznata. Iako to nikada nije priznala, vidimo da su za njih zaslužni i plastični kirurzi.
 
 

Objavu dijeli Elle Magazine (@elleusa)

 
Časopis je svojim čitateljima ponudio i personalizirane naslovnice s porukama koje im šalje Kim, a na svim fotografijama ona izgleda doista zanosno.
 
 

Objavu dijeli Elle Magazine (@elleusa)

 
Raspričala se i o djeci, surogat majci koja joj je rodila kćerkicu Chicago te Kanyeu Westu, iako se u posljednje vrijeme šuška kako je njihovom braku došao kraj jer je Kim navodno dosta supruga koji je u svemu kontrolira, a k tome je još i ovisnik o tabletama, no o tome se nije oglasila ni jedna strana.
 
 
No Kim se raspričala i o djetetu broj četiri te je otkrila kako bi to bio njezin maksimum. "Mislim da ne bi mogla podnijeti više od četiri. Moj raspored je prenatrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebala mužu dati jednako pažnje kao djeci. No srce mi je napokon puno", iskreno je priznala.
 
 
Kim je s Kanyeom godinama bila prijateljica prije nego je planula ljubav 2012. godine, brzo nakon raspada njezinog 72 dana dugog braka s košarkašem Krisom Humphriesom.
 
"Mi smo savršeni balans: on je mene naučio kako još više izražavati svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara