Oprez! Ovo su najveće pogreške koje možete učiniti na spoju

Oprez! Ovo su najveće pogreške koje možete učiniti na spoju
Foto: Instagram

BILO da je riječ o prvom ili trećem spoju, ovi potezi pogreške su koje bi vas mogle koštati potencijalno dobrog partnera. 

Obratite pozornost na sljedeće poteze i zaustavite se na vrijeme. 

Žurite

Iako vam se možda čini da se toliko dobro razumijete i da ste se kroz nekoliko početnih spojeva odlično upoznali, nemojte brzati. Ni u upoznavanju s prijateljima (ili još gore- roditeljima), a niti s prvim vođenjem ljubavi. Ako vam je zbilja suđeno, sve će se dogoditi u svoje vrijeme. 

Previše ispitujete 

U redu je biti znatiželjan, ali sve ima svoje granice. Nemojte zadirati u intimna ili obiteljska pitanja već na prvom spoju, pustite da se i takve teme dogode spontano. 

Glumite ledenu kraljicu 

Ako ni sama niste ljubiteljica frajera koji se ponašaju nezainteresirano, onda nemojte ni same biti takve. Ne govorimo da mu trebate slati milijun poruka svakodnevno, ali nemojte ignorirati njegove pozive ili poruke, pogotovo ako želite nekakvu budućnost s njim. 

Flertujete s drugima

Smješkate se konobaru, ispitujete frajera za stolom pored o njegovom psu... Ako ne možete zamisliti kako bi se on mogao osjećati u takvim okolnostima, samo zamislite da je situacija obrnuta.

Pričate o bivšima

Da nešto odmah razjasnimo: ako još uvijek imate potrebu neprestano pričati o vašem bivšem dečku, možda je ipak najbolje da najprije raščistite tu situaciju, a tek onda krenete u potragu za novom ljubavi. 

Brbljate samo o sebi i prečesto gledate u mobitel

Osim što ćete ispasti egoistične, još ćete biti i nepristojne! Naravno da se na spojevima na početku upoznajete i da morate pričati o sebi, ali ako mu ne dopustite da dođe do riječi ispast ćete opsjednute same sobom. Što se tiče mobitela, možda bi bilo najbolje da ga za vrijeme spoja ostavite u torbici ili džepu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara