Ova tri horoskopska znaka po ljepoti zasjenjuju sve ostale

Ova tri horoskopska znaka po ljepoti zasjenjuju sve ostale

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
 
LJEPOTU nije lako definirati. 
 
Ona je obično u oku promatrača i ovisi o nizu osobnih kriterija, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem. Upravo ta unutrašnja ljepota koja se vidi i izvana razlog je zbog kojeg neki horoskopski znakovi izgledom zasjenjuju sve ostale, a evo i o kojim je znakovima riječ:
 
Vaga
 
Ovaj se znak često smatra i najljepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, madeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Škorpion
 
Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistavi ten te mekana i njegovana koža. 
 
Jarac
 
Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se po velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi te prekrasnom i iskrenom osmijehu. Obično se vole i dotjerivati pa je i lijepa odjeća ono što ih ističe od ostalih znakova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara