Ova Viktorijina anđelica je po jednoj stvari potpuno drugačija od prethodnica

Ova Viktorijina anđelica je po jednoj stvari potpuno drugačija od prethodnica
Foto: Instagram

ALEXINA GRAHAM mnoge je osvojila svojom osobnošću, ali i još jednom stvari.

Naime, u svijetu mode prava je rijetkost naići na prirodno crvenokose modele, a Graham je svojoj crvenoj kosi vjerna već godinama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on

Osim toga, zahvaljujući prelijepim crtama lica, ali i bujnom poprsju, ovu je ljepoticu jednostavno nemoguće ne zamijetiti. Zato ne čudi što je upravo ona postala dio prestižnog društva Viktorijinih anđelica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on

"Sve je to vrlo uzbudljivo! Da budem iskrena, i dalje mi je sve potpuno nestvarno. Toliko sam se trudila da dođem do ovog trenutka... To je prava mješavina osjećaja. Miješaju mi se različite emocije, nervoza i uzbuđenje", ispričala je manekenka u razgovoru za Glamour te je priznala kako je vrlo ponosna na činjenicu da može pistom prošetati kao crvenokosa anđelica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on

Vjeruje da je njena uloga upravo promovirati crvenokose žene i poslati im poruku ohrabrenja da mogu ostvariti sve što zamisle.

Naime, i samu su je često tijekom odrastanja zlostavljali zbog njene neobične boje kose.

"Kao i većinu crvenokosih osoba, i mene su zlostavljali u školi jer sam se isticala. Bila sam mršava, čudna osoba bez grudi, ali sada sam naučila kako se prihvatiti. Imati crvenu kosu sada je snažan dio mog identiteta. Trebalo mi je puno vremena da dođem do toga i prošla sam toliko toga u zadnjih deset godina, kako u karijeri tako i u životu", iskreno je priznala Alexina te je otkrila kako je prije otprilike pet godina zbog svega toga razmišljala o odustajanju od karijere modela, ali ju je mama odgovorila od toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on

Kako kaže, u izgradnji samopouzdanja najviše joj je pomogao balet kojim se bavi od svoje šeste godine te je upravo zahvaljujući njemu postala osoba kakva je danas.

Zaključila je kako je trenutak kada je dobila svoj anđeoska krila bio vrhunac njene karijere. Štoviše, priznala je da je u tom trenutku čak i plakala od sreće jer je to potvrda da se sav trud isplatio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara