Ovih šest stvari žene vole zadržati u tajnosti

Ovih šest stvari žene vole zadržati u tajnosti
Foto: Instagram

POPUT četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje biste trebale držati za sebe i ne dijeliti ih s drugima.

Veze se temelje na povjerenju, ali neke stvari neće nikome nauditi ako ostanu tajna. Već smo vam odali što muškarci kriju od svojih partnerica, a danas vam donosimo nekoliko stvari koje žene vole zadržati za sebe. 

1. Kilogrami

Iako ste vidjeli kako neke fitness trenerice koje su posvetile čitav život treniranju sebe i drugih ponosno dijele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Damu se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

2. Broj partnera

Rijetko koja žena s iole aktivnijim seksualnim životom otkrit će s koliko je frajera spavala. To ni na koji način ne može utjecati na njezinu vezu ili na bilo što drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku kroničnu spolnu bolest. 

3. Apetit

Ponekad je ženama neugodno reći da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno dejtanje prije nego što istina po ovom pitanju ispliva na površinu. 

4. Sposobnost u "muškim" poslovima

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspjeti sklopiti bilo koji komad namještaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovici samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene. 

5. Ispuštanje plinova

Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj tjelesnoj potrebi. Ako se ne mogu zaustaviti do kupaonice, žene će uglavnom krivnju svaliti na kućnog ljubimca ili neku nadnaravnu silu. 

6. Nezadovoljstvo nakon seksa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prešutjeti loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara