Ovim horoskopskim znakovima razdoblje Škorpiona donosi sreću u ljubavi

Ovim horoskopskim znakovima razdoblje Škorpiona donosi sreću u ljubavi
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DANAS je službeno započelo razdoblje Škorpiona. 

Za osobe kojima se Škorpion nalazi u natalnoj karti ovo razdoblje znači jedan novi početak, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, a ponajviše u ljubavi. 

Ovim će se horoskopskim znakovima osmjehnuti sreća u sljedećih 28 dana. 

Rak

Rakovi će dobiti veći broj ljubavnih ponuda i moći će među svima njima birati potencijalnog partnera. Velika je vjerojatnost da će pronaći nekoga tko će ih "zagrijati" tijekom hladnijih dana i s kim će rado provesti nadolazeće blagdane.

Škorpion

Ovo zbilja jest vrijeme vladavine Škorpiona. Većina ljudi rođenih pod ovim znakom osjetit će nalete samopouzdanja kakve još nikada nisu doživjeli i tako će privući mnoštvo potencijalnih ljubavi. Osim drugima, Škorpioni će se u svom razdoblju posvetiti samima sebi i poraditi na svojim vještinama i prezentaciji sebe kao osobe. 

Ribe

Ribe će proći kroz avanturu samootkrivenja u sljedećih 28 dana. Puno će putovati, proširiti svoje horizonte i vrlo vjerojatno upoznati svoju novu ljubav. Ta će im nova osoba predstavljati još jednu avanturu na koju će se rado uputiti i uz pomoć koje će upoznati neke strane sebe za koje nisu ni znale da su tu. 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara