Pet jednostavnih načina za sakrivanje izrasta dok se ne otvore frizerski saloni

Pet jednostavnih načina za sakrivanje izrasta dok se ne otvore frizerski saloni
Foto: Instagram

FRIZERSKI saloni zatvoreni su do daljnjega i jedini način da obojite kosu je da to napravite sami ili uz pomoć nekog od ukućana s kojima ste u izolaciji.

Ako pak ne mislite da ste vi ili vaši ukućani dovoljno vješti za nešto takvo, razveselit će vas da postoje i drugi načini za prekrivanje izrasta, koji ne podrazumijevanju bojenje ni bilo kakve posebne frizerske vještine. 

U pomoć vam priskače pet jednostavnih frizura koje skreću pažnju s izrasta, a neke ga i potpuno prekrivaju, i koje će vam pomoći da se, do sljedećeg odlaska frizeru, lakše pogledate u ogledalo.

Visoka punđa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reem Kanj (@reemkanj)

Iako posljednjih godina više nije popularna kao prije, ova frizura prekriva izrast bolje od ijedne druge, a usto je i idealan look za rad od kuće jer miče svu kosu s lica i vrata. 

Razbarušena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)

Iako vjerujemo da mnoge od vas trenutno njeguju razbarušeni look, ovdje se ne radi o takozvanoj "krevet frizuri". Za chic razbarušeni izgled kosu je ipak potrebno prvo počešljati, a tek je zatim možete lagano razbarušiti prstima ili spontano prebaciti jedan dio na drugu stranu. Tako će se izrast bolje stopiti s ostatkom kose, a tamniji korijen podarit će joj i bujniji izgled.

Polupodignuto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli justine marjan (@justinemarjan)

Još jedna odlična frizura za prekrivanje izrasta je polupodignuta kosa svezana u punđicu ili takozvanu palmicu. Dodatan bonus je i ako običnu gumicu zamijenite velikom scrunchie-gumicom za kosu koja će potpuno pokriti izrast.

Neuredna punđa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camille Charriere (@camillecharriere)

Omiljena frizura Meghan Markle također je sjajna za prekrivanje izrasta, a ujedno se i savršeno uklapa u opušteni kućni look te nije nimalo zahtjevna za stiliziranje.

Pletenice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOTTE 🍝 (@asos_lotte)

Ovdje imate puno prostora ze kreativnost, a što su pletenice zanimljivije, to će bolje skrenuti pažnju s izrasta. Ako pak niste vješti u pravljenju frizura, radije se odlučite za neki od prethodnih prijedloga.

Pssst! Ako ste ipak odlučili sami obojiti kosu, OVDJE doznajte kako ćete to napraviti najbolje moguće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara