Pet modnih zabluda u koje trebate prestati vjerovati

Pet modnih zabluda u koje trebate prestati vjerovati
Foto: Instagram

IAKO smo se početkom milenija i još dugi niz godina poslije strogo pridržavali nekih modnih pravila, trenutno smo stupili u razdoblje modne slobode gdje je sve dopušteno. 

Naravno, nećete na razgovor za posao doći neprimjereno odjeveni u minicu i crop top, no određena stilska pravila o miješanju boja, usklađivanju nijansi torbice i cipela i slično više ne postoje. 

U sljedećih pet modnih zabluda trebate prestati vjerovati.

Ružičasta i crvena boja se ne smiju kombinirati

Ma tko kaže? Neke od najljepših kombinacija koje smo imali prilike vidjeti na ulicama ili čak na crvenom tepihu su bile upravo kombinacija ružičastih i crvenih nijansi. Stoga slobodno dajte mašti na volju kada je u pitanju kombiniranje ovih boja, nećete požaliti. 

P.S. Čak je i Rihanna uz novu crvenu boju kose odjenula ružičastu haljinu pa ako može ona zašto ne biste mogle i vi? 

Nijansa cipela i torbice mora biti usklađena

Ako ste vojvotkinja, onda se slobodno nastavite držati tog pravila. No ako to nije slučaj, onda se poigrajte s kombiniranjem torbice i cipela u različitim bojama i vjerojatno ćete dobiti kombinaciju koja vam jamči more komplimenata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D E S I • P E R K I N S (@desiperkins) on

Birajte: ili zlato ili srebro, oboje ne može

Na sreću mnogih ljubiteljica nakita, ovo nije istina. Zlato i srebro sjajno izgledaju skupa, stoga slobodno nosite različite boje metala u istom outfitu. 

Uzorci se ne miješaju

Već i vrapci na grani znaju da to nije istina! U redu, moramo priznati da je moguće pretjerati i stvoriti totalni nered od outfita ako se pomiješaju uzorci koji nikako ne komplimentiraju jedan drugome, no isto tako je moguće dobiti sjajnu kombinaciju koja će vas istaknuti iz mase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O R A Y A (@sorayabakhtiar) on

Nemate što tražiti u muškom ormaru

Slavne dame su nam odavno dokazale da to nije istina jer upravo u muškom ormaru se kriju svi oni sjajni predimenzionirani sakoi koji su trenutačno jedan od gorućih modnih hitova. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara