Plavuša prekrasnog osmijeha nova je Kraljica Jadrana

Plavuša prekrasnog osmijeha nova je Kraljica Jadrana
Foto: Josip Čekada i Goran Novotny

FINALISTICE izbora Kraljice Jadrana, okupile su se na najsretnijem otoku Rabu, kako bi se predstavile i borile za titulu najljepše. Stručni žiri je imao pune ruke posla jer nije bio lagan zadatak izabrati onu najljepšu djevojku koja će sudjelovati na izboru Kraljice Hrvatske i u konačnici na izboru za Kraljicu Svijeta. Prepun trgu Svetog Kristofora, dokaz je da je ovo manifestacija koja, gdje god se održavala, privlači brojnu publiku.

Elegantne djevojke, pistom su prošetale u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama te u veselim kupaćim kostimima.

Titulu Kraljice Jadrana zasluženo je odnijela plavuša prekrasnog osmijeha Maja Lončarević. Prva Princeza Jadrana je Michelle Salome Kursar, a Druga Princeza Jadrana je Lara Ivezić.

Kraljica fotogeničnosti je Martina Dovođa, dok je titulu kraljice medija osvojila Petra Meglaj. Kraljica osobnosti je Nadina Spahić, a kraljica elegancije Tanja Žanić.

Novoj Kraljici Jadrana 2019., krunu je predala prva i jedina Hrvatica koja je proglašena za najljepšu ženu svijeta, prije punih 30 godina, Kraljica Svijeta 1989., profesorica, doktorica, naša znanstvenica i ujedno majka naše prekrasne aktualne kraljice Hrvatske, Danijela Gračan.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održat će se krajem godine u Rovinju, a ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast i velika reklama za Republiku Hrvatsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara