Prijavi zgodnog frenda na "The Fejs 2011" i osvoji ludi novogodišnji provod za cijelu ekipu u Francuskoj!

Foto: Ilustracija Index

NE ZNAŠ gdje ćeš za Novu? Index vodi tebe i cijelu tvoju ekipu na tjedan dana nezaboravnog provoda u Francuskoj, a sve to možeš ostvariti preko svog zgodnog dečka/brata/frenda kojeg za nagradu možeš povesti sa sobom!

Index organizira "The Fejs 2011", izbor za najboljeg frajera na Fejsu u 2011. godini, u kojem će djevojke uživati u svakom pogledu. Prijavi kul frajera kojeg poznaješ na ovaj natječaj i za sebe i svoju ekipu (ukupno četiri osobe) osvojite tjedan dana skijanja i lude zabave u Francuskoj, u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu). Pobjednicu i njeno društvo vodimo na KnockOut Snow Festival, u novogodišnjem terminu od 31. prosinca 2011. do 7. siječnja 2012. godine!

Pravila su jednostavna:

1. Prijavi punoljetnog frenda/dečka/poznanika (koji ti za to mora dati pristanak)

2. Pošalji nam par njegovih fotki, osnovne informacije (kako se zove, koliko ima godina i gdje živi), i razlog zašto bi baš on trebao biti The Fejs 2011.

3. Ukoliko baš tvoj frend pobijedi (za to će mu trebati shareovi posjetitelja i glasovi žirija), vodimo tebe i tvoje društvo u Francusku!

4. Frajere smiju prijavljivati samo punoljetne ženske osobe iz Hrvatske, pod punim imenom i prezimenom, a detaljna pravila natječaja pronađite na dnu teksta

5. Naglašavamo da ovo nije izbor ljepote. Opis koji ćete postaviti uz frajera mogao bi biti presudan u odluci žirija. Prijave šaljite na thefejs@index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijavi dečka kojeg smatraš naj frajerom godine na "The Fejs 2011" i počni pakirati slatku zimsku odjeću jer te Index, ukoliko tvoj tip pobjedi, vodi na nezaboravan zimski provod!

>>> PROFILI PRIJAVLJENIH KANDIDATA

***

PRAVILA IZBORA

- Muške kandidate na izbor prijavljuju njihove djevojke/žene/prijateljice. Uvjet je da su i prijavljeni kandidat i djevojka koja ga prijavljuje
punoljetni te da su oboje iz Hrvatske. Prijavljeni kandidat mora dati pristanak svojoj djevojci/ženi/prijateljici za to da ga prijavi na natječaj. Svakom prijavljenom muškarcu na Indexu po zaprimanju prijave otvaramo profil u vidu članka koji se sastoji od nekoliko njegovih fotografija i osnovnih informacija (ime i prezime, datum rođenja, gdje živi) te kratkog obrazloženja zašto bi baš on trebao biti "The Fejs 2011". Djevojke trebaju frajere prijavljivati na mail thefejs@index.hr.

-
Vulgarne i nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Kandidati za koje utvrdimo da nisu punoljetni, nisu iz Hrvatske, ili nisu dali pristanak bit će diskvalificirani. Nagradu osvaja djevojka koja je poslala prijavu, a ne frajer koji pobijedi u izboru. Budite stoga dobri prema svojim boljim polovicama odnosno frendicama - osvoji li uz pomoć vas nagradu, možda i vas povede sa sobom na skijanje.

- U uži krug izbora ulazi
Top 5 profila koji do 20. prosinca 2011. u 12 sati sakupe najveći broj Facebook shareova. Prijave se primaju zaključno do proglašenja Top 5 kandidata. Među Top 5 profila s najvećim brojem shareova/recommendova/likeova koji se prikazuju ispod pojedinog članka, naš će tročlani žiri kojeg čine košarkašica Antonija Mišura te pjevačice Jelena Rozga i Žanamari Lalić, dodjelom bodova od 1 do 5 svaka, odabrati najboljeg frajera, koji će biti proglašen 21. prosinca 2011. godine u 12 sati. U slučaju da nakon zbroja bodova koje su im dodijelile članice žirija dvojica ili više kandidata imaju jednak broj bodova, pobjeđuje onaj čiji je profil imao više Facebook shareova.

- Pobjednik izbora djevojci koja ga je prijavila osvaja tjedan dana lude zabave s društvom (pobjednica + tri osobe) u Francuskoj, na KnockOut Snow Festivalu.

- Djevojka koja prijavljuje nekog kandidata mora imati važeću putovnicu.

- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa niti članovi njihovih obitelji, kao niti rodbina članica žirija.

- Index zadržava pravo da odbije kandidature za koje procijeni da bi narušile regularnost ili ugled natjecanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara