Princ Harry je proveo Valentinovo bez Meghan, ali se okružio njenim fotkama

Princ Harry je proveo Valentinovo bez Meghan, ali se okružio njenim fotkama
Foto: WENN

PRINC Harry i Meghan Markle su svoje prvo Valentinovo od kada su u braku proveli odvojeno.

Trudna vojvotkinja ostala je kod kuće, a princ je otputovao na sam sjever Norveške, točnije u grad Bardufoss koji se nalazi oko 300 kilometara unutar arktičkog kruga i gdje je smješten vojni kamp za trening. Harry je tamo otišao obići pripadnike britanske mornaričke postrojbe koji tamo vježbaju i žive jer je od svog djeda, princa Phillipa, naslijedio titulu njihova zapovjednika.  

Drugim riječima, bio je gotovo 3000 kilometara udaljen od svoje trudne supruge, no marinci su se potrudili da princ malo lakše podnese razdvojenost tako što su zidove njegove sobe oblijepili fotografijama s njegovog i Meghaninog vjenčanja. 

Iznenađenje je apsolutno oduševilo princa koji nije mogao skinuti osmijeh s lica.

"Pravi ste čudaci", našalio se Harry s vojnicima kada je ugledao fotografije, prenosi E! Online. "Lijepo od vas što ste me pozvali u svoje privatno svetište ili kako god ga već zovete."

Oduševljeni Harry pozirao je uz fotografije u vojničkoj uniformi u kojoj je, složit ćete se, još zgodniji no inače. Naravno, ako volite muškarce u uniformama...

A iako je Meghan Dan zaljubljenih provela sama, prije nego je upoznala Harryja i dok je još vodila svoj blog na njemu je otkrila da joj takvo nešto ne pada teško da se i sama može zabaviti na Valentinovo.

"Ove cipele su moj poklon samoj sebi jer sam puno radila i neću čekati da mi netko drugi kupuje stvari koje želim (niti mi je to cilj) te zato što želim i sebe tretirati onako kako tretiram svoje najdraže. Jer ja sam sama svoj smiješni Valentin", napisala je 2015. na svojem danas ugašenom blogu uz fotku spomenutih cipela, kako prenosi People.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara