Princeza Diana uvijek je izgledala besprijekorno zahvaljujući ovim trikovima

Princeza Diana uvijek je izgledala besprijekorno zahvaljujući ovim trikovima
Foto: Getty Images

AKO ste se ikada zapitale kako je princeza Diana uvijek uspijevala izgledati besprijekorno i svježe, njezina vizažistica ima odgovor na sva vaša pitanja. 

Kako piše Marie Claire, Mary Greenwell je jedina vizažistica koja je imala priliku šminkati i princezu Dianu i Meghan Markle, a za navedeni je časopis odlučila otkriti zbog kojih je make-up trikova princeza Diana uvijek izgledala savršeno.

Uvijek je nosila nježno ružičasti ili nude ruž

Umjesto jarkih boja, princeza Diana je bila priklonjena nježnim nijansama. Također, uvijek je birala kremaste ruževe, a matirajući joj nisu bili omiljeni. 

Koristila je lagan tekući puder i tekuće rumenilo

Umjesto teških pudera s visokom prekrivnom moći, Diana je najviše voljela lagane i prozračne pudere koji bi joj ujednačili ten. Eventualne nedostatke bi prekrila korektorom. Uz to, umjesto proizvoda u prahu birala je one kremaste koji bi joj dali prirodniji i svježiji sjaj licu. 

Uvijek je nosila suptilan smokey-eye

Umjesto jarkih boja i strogih linija princeza Diana je nosila lagani smokey-eye koji bi joj naglasio boju očiju, a dodatno bi ih naglasila s dva sloja maskare ili malo olovke.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara