Promjena karijere? Robert Pattinson počeo dizajnirati odjeću

Promjena karijere? Robert Pattinson počeo dizajnirati odjeću

Foto: Dior, Numero Homme, Splash News

NEMA toga što ovaj dečko ne može.

Robert Pattinson glumi, pozira za reklame kao pravi profesionalac, a šuškalo se i kako će se uskoro baciti i u redateljske vode.
 
29-godišnji glumac, prošlog je tjedna ukrasio naslovnicu francuskog časopisa Numero Homme, a među ostalim, progovorio je i o svojim planovima za budućnost.
 
Tada je i otkrio svoj skriveni talent, kojim se bavi već pune 2 godine, a da mi o tome nismo znali apsolutno ništa, a radi se o dizajniranju odjeće.
 
 
"Počeo sam dizajnirati odjeću posljednje dvije godine, i već sam bio u posjetu nekoliko proizvođača i obrtnika. Tu već ima dosta komada i doista volim to raditi. Moj stil je pod utjecajem gradova u koje idem, izvora tkanine i lokalnih vještina. U Los Angelesu je vrlo lako raditi s traperom te izrađivati radnu odjeću. U Engleskoj je naglasak na vuni i pletivu. Odjeća koju ja radim je višeslojna, namijenjena muškarcima i žena te su to sve stvari koje radim s prijateljima. No, ne želim ulaziti u previše detalja, jer ne želim baciti nikakv urok", otkrio je Rob.
 
Čini se kako je za Roba snimanje modnih kampanja, od kojih je posljednja u  nizu ona za slavni Dior, rezultiralo ne samo većim bankovnim računom, već i inspiracijom za novi poslovni pothvat.
 
Glumac je priznao i kako se jako boji svog okruglog 30. rođendana, koji će proslaviti u svibnju. 
 
 
No, nitko mu ne može osporiti da je napravio puno toga do "velikih 30", a k tome je pronašao i privatni mir, u vezi s relativno nepoznatom pjevačicom FKA Twigs, s kojom uskoro planira i vjenčanje, a ljubav mu je zakucala na vrata nakon javnog preljuba bivše djevojke Kristen Stewart.
 
Čini se kako je Rob sada spreman i za nove poslovne izazove, a hoće li uskoro lansirati vlastitu kolekciju, morat ćemo još malo pričekati.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara