Samo prijatelji? Internet luduje zbog fotki Kate Winslet i Leonarda DiCaprija

Samo prijatelji? Internet luduje zbog fotki Kate Winslet i Leonarda DiCaprija

Foto: Rex, Getty, Twitter

GLASINE o njihovoj vezi kruže još od snimanja Titanika. 

No, Leonardo DiCaprio i Kate Winslet uvijek su ih poricali, tvrdeći da su samo super prijatelji, ali njihove nove zajedničke fotografije s ljetovanja u Saint-Tropezu, ponovo su uzburkale javnost, jer na njima djeluju puno više od "samo prijatelja", a možete ih pogledati OVDJE.
 
Naravno, obožavatelji su odmah preplavili društvene mreže komentarima i reakcijama na njihovu navodnu ljubavnu vezu, a čini se da su svi jedva dočekali ovakvu vijest. 
 
 
 
Ipak, ne postoji nikakav dokaz da su Kate i Leo par, i vjerojatno im ovo ni nije prvi put da ljetuju zajedno, jer glumci su nerazdvojni još od 1997. godine, kada su snimili Titanik.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Od tada su ostali najbolji prijatelji, a iako fanovi za to navijaju već dva desetljeća, Kate i Leo nikada nisu bili ljubavnici, bar koliko nam je poznato. A koliko se vole (kao prijatelji), podsjete nas na svim velikim događanjima, gdje uvijek izdvoje pokoju minutu vremena da proćaskaju na crvenom tepihu.
 
 
Kate i Leo dokaz su da je prijateljstvo između muškarca i žene itekako moguće te da je ponekad čvršće i traje dulje od onog s osobama istog spola.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara