Samopouzdanje, sport i iskrenost: Stvari koje će ti pomoći da oduševiš frajera koji ti se sviđa

Foto: JBS

SVAKI je tip različit, a načina na koji ih možeš impresionirati su brojni. Koliko god različiti bili, većina će ih vjerojatno pasti  na barem pet od ovih deset savjeta.

1. Budi iskrena

Jednostavno rečeno, muškarci ne vole lažljivice, a ako stvarno želiš impresionirati nekoga, prvi korak je iskrenost. Nikada nemoj glumiti da si nešto što nisi, niti se praviti da voliš nešto što ne voliš, jer će kad-tad sve izaći na vidjelo. Uostalom, želiš li da te voli zbog nečega što moraš stalno glumiti?

2. Budi samopouzdana

Dečki obožavaju cure koje su sigurne u sebe, ali i one koje čvrsto stoje na zemlji. Bahatost i umišljenost nikada ne pali, no djevojka uvijem mora znati koliko vrijedi i ne se dati pokolebati. Tanka je granica između ovih stvari, a djevojka koja nauči pronaći pravu mjeru je ona koju tipovi obožavaju.

3. Budi svoja

Ako voliš nešto zbog čega te svi čudno gledaju, nemoj to prestati voljeti. Cure koje su originalne i znaju što im se sviđa su uvijek privlačnije od onih koje se svugdje uklapaju. Uostalom, želiš li biti jedna od onih djevojaka koje se svugdje uklapaju, ali nigdje ne ističu? Sigurni smo da ne.

4. Budi sigurna u spavaćoj sobi

Ti si odrasla osoba, što znači da se ne smiješ sramiti svoje seksualnosti. Moraš znati što želiš, što ti se sviđa, i moraš naučiti to tražiti od svog partnera. Možda će ti to zvučati kao prigovaranje, no on će cijeniti tvoju inicijativu, i sa zadovoljstvom ti pružiti ono što želiš.

5. Pokaži što znaš

Ako lijepo pjevaš, pjevaj! Pokaži svoje plesno umijeće ili ga impresioniraj poznavanjem stranog jezika. Tipovi vole cure koje su dobre u nečemu i ne srame se to pokazati. Čak i ako te ljubomorni ljudi oko tebe počnu gledati ispod oka, uživaj u svojim talentima i nemoj se sramiti.

6. Budi financijski neovisna


Sponzoruše su niža vrsta djevojaka, barem ako pitate nas, a svaki imalo normalan tip će se sa ovim složiti. Djevojka koja radi, zarađuje svoj novac i ne ovisi o svojem dečku iznimno je seksi, a tipovi vole biti u njenom okruženju. Ne kažemo da ga moraš financirati i ne prihvaćati da išta plati, no lijepo je vidjeti curu koja može platiti svoju cugu.

7. Riješi se neprijateljica

Ovo je jedna od onih drama koju tipovi nikako ne razumiju, a tvoje neprijateljice su nešto što niti jedan tip neće voljeti na tebi. Umjesto da se svađaš i radiš drame sa drugim djevojkama, brini o sebi i svom tipu, jer ćeš ispasti djetinjasta ako se stalno svađaš.

8. Nemoj biti priljepak


Pokazivanje ljubavi je normalno, no pazi da ne budeš priljepak kojeg se on ne može riješiti. Dečki se zasite djevojke koja se ne miče od njih, a čak i ako te voli najviše na svijetu, treba mu odmora.

9. Znaj nešto o autima

Nismo sigurni zašto muškarci toliko vole aute, no svi znamo da ih vole. Ne moraš poznavati svaku marku i jačinu motora, no potrudi se barem znati koji benzin točiš u svog ljubimca i kako se bočno parkirati. Dečki vole cure koje znaju s autom.

10. Znaj nešto o sportu


Ako postoji neki sport koji voliš, pokaži to svom tipu. Dečki vole sportski orijentirane cure, a čak i ako ne voliš nogomet ili neki drugi sport koji on prati, nauči pravila kako bi mogla komentirati s njim. Cura koja vatreno navija za neku momčad pravi je afrodizijak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara