Šest horoskopskih znakova s kojima je najlakše postati neprijatelj

Šest horoskopskih znakova s kojima je najlakše postati neprijatelj
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

GRANICA između ljubavi i mržnje je tanka no ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova.

Ovisno o tome kada su rođeni, nekim ćete se ljudima zamjeriti puno lakše nego drugima, a ovo je šest znakova horoskopa s kojima ja najlakše postati neprijatelj.

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako se možete zamjeriti u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete očekivati eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete biti sigurni da će za to znati svi no njihove osvete se ne trebate pribojavati jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci

Blizanac danas može biti vaš najbolji prijatelj, a već sutra - najgori neprijatelj. Karakterizira ih promjenjiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povrijedite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva koje su nerijetko u stanju i izmisliti.

Lav

Lavovi žele biti omiljeni u društvu i biti prijatelji sa svima, a nađete li se na njihovoj listi neprijatelja, učinit će sve što mogu kako bi vas pred svima ostalima prikazali u najgorem svijetlu. Ipak, Lavovi ne miješaju profesionalni život s osobnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu, nego među rodbinom i prijateljima. 

Djevica

Djevice nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo s onima koje imaju trajati cijeli život. Vjeruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se netko zamjeri. Kada Djevice shvate da se netko druži s njima samo iz neke svoje osobne koristi, tu će osobu odmah i zauvijek isključiti iz svog života.

Škorpion

Škorpioni teško stječu prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima vjeruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, no ako ih samo jednom iznevjerite ili povrijedite, steći ćete neprijatelja za cijeli život. 

Strijelac

Strijelci su vječni optimisti pa se nije baš lako naći na njihovoj listi neprijatelja. Ipak, svjesni su svojih nedostataka koji ih često sprječavaju u donošenju ispravnih odluka, pa im je najbitnije da njihovi prijatelji prihvaćaju njihove mane. Stoga je najlakši način da Strijelca pretvorite u neprijatelja iskorištavanje njegovih slabosti i igranje njegovim osjećajima, a jednom kada se nađete na njihovoj "crnoj listi", spremni su učiniti sve što im je u moći da zbog toga požalite.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara