Šiške mogu biti jako iritantne. Frizer slavnih otkrio je trik kako to spriječiti

Šiške mogu biti jako iritantne. Frizer slavnih otkrio je trik kako to spriječiti
Foto: Instagram

AKO ste ikada imale šiške, sigurno ste barem jednom pomislile: "Što je to meni trebalo"!

Njihovo održavanje zahtijeva puno više angažmana u odnosu na druge frizure, a postoji jedna posebno iritantna stvar s kojom su se susreli svi koji su ih imali.

Slutite li već o čemu govorimo?

Da, ona nevjerojatno iritantna pojava kada se šiške podijele točno na sredini vašeg čela i ostaju tako podijeljene bez obzira što im vi radile.

No, frizer slavnih, Mark Townsendthis, zna kako riješiti taj problem. Riječ je o čovjeku kojeg mnogi nazivaju "kraljem šišanja šiški", a koji uvijek ima asa u rukavu kada treba spasiti lošu frizuru.

Ako se već pribojavate njegovog odgovora na pitanje "Kako spriječiti odvajanje šiški na sredini čela?" jer slutite da zahtijeva pripreme i održavanje kao prije i nakon teškog kirurškog zahvata, slobodno se opustite. Naime, njegova je tajna vrlo jednostavna, a obuhvaća tek nekoliko špricanja kose šamponom za suho pranje.

"Uvijek kažem da lak za kosu potiče lijepljenje vlasi jedne za druge, dok ih šampon za suho pranje razdvaja. Zato kosa uvijek izgleda gušće nakon špricanja suhim šamponom", objasnio je Marz za InStyle.

Zato, čak i onda kada vam kosa nije prljava, slobodno pošpricajte malo šiške i to je to. One se više ne bi trebale razdvajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara