Slavljeničkom revijom otvoren najveći modni događaj u regiji

Slavljeničkom revijom otvoren najveći modni događaj u regiji
Foto: Press

OTVORENJE nove sezone najvećeg modnog događaja u regiji, FASHION.HR-a, izazvalo je veliki interes publike, koja je s velikim nestrpljenjem došla pogledati reviju modne kuće Varteks s kojom se ovaj poznati modni brand konačno vratio u sam vrh modne scene. Slavljenička revija, kojom je Varteks obilježio 100 godina rada na ovim prostorima, izazvala je ovacije publike i pokazala zašto Varteks čeka sjajna budućnost uz novu poslovnu strategiju. Veliko zanimanje za novu kolekciju Varteksa i reviju koja je otvorila 29. sezonu FASHION.HR-a pokazala su brojna poznata lica koja su jučer došla podržati novi smjer omiljenog modnog branda: Nevena Rendeli, Ivan Šarić, Edvin Liverić, Lada Tedeschi, Vedrana Ergić, Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, Sara Renar, Iva Mihalić, Damir Markovina. 

Vizija mode koju je Varteks predstavio na pisti FASHION.HR-a otkriva smjer koji je kompanija preuzela, a koji je oduševio brojne modne znalce bogatstvom kolekcije, odabirom vrhunskih tkanina, uzoraka i boja te detaljima koji su spoj modernog i klasike.

Dizajnerski tim Varteksa predvođen kreativnom direktoricom Martinom Vrdoljak Ranilović otkrio je idealan recept za power dressing u novoj zimskoj kolekciji. Statusni simbol branda svakako je impresivna kolekcija kaputa izrađenih od visokokvalitetnih materijala, savršenog kroja i dizajna koji veliku pažnju posvećuje detaljima, ali i ostatak kolekcije koja odiše svježinom.

Suptilan zaokret iz tradicionalnog prema dizajnu novog doba bio je vidljiv u svakom djeliću prikazane kolekcije. Pri kreiranju kolekcije za sezonu jesen/zima Varteks je u svojoj u viziji imao moderne žene i muškarce koji vole kvalitetu, jednostavnost i funkcionalnu estetiku, s jako stiliziranim finalnim dojmom.

Uz neizostavna muška i ženska odijela, koja čine okosnicu branda i koja dolaze u novim krojevima stvorenim za moćan, a opet elegantan dojam, naglasak u novoj kolekciji je na kaputu. Taj, po mnogima najmoćniji odjevni komad, upečatljiv je, dominira, prati moćnu liniju naglašenih ramena, struka, i forme koja odolijeva vremenu jer je istovremeno klasična i elegantna. Spoj je to koji je do savršenstva u ovoj kolekciji pokazao Varteks predstavivši kolekciju izrađenu od kvalitetnih vunenih tkanina s kašmirom i moherom, savršene konstrukcije i izvedbe, stilizirane za moderne žene i muškarce.

Moda se u Varteksovoj bogatoj tradiciji uvijek smatrala stavom, a danas više nego ikad ova modna kuća bogate tradicije postaje sinonim bezuvjetnog povjerenja u modnoj industriji. Nakon što je proslavio sto godina mode na ovim prostorima, Varteks otvara novu stranicu u dugoj modnoj povijesti.

Prva večer 29. po redu FASHION.HR-a dokaz je da domaća moda proživljava ponovni procvat. Nakon spektakularnog otvorenja koje je izazvalo veliki interes medija i javnosti, slijedi uzbudljiv program do kraja tjedna. Svoje kolekcije predstavit će Ivica Skoko, dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović i Robert Sever. Također, nove modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će i Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Anthony Avangard, Jelena Holec, Spirit by T.B. te Twins. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara