Snovi u kojima vodite ljubav nisu neuobičajeni, a evo što otkrivaju o vama

Snovi u kojima vodite ljubav nisu neuobičajeni, a evo što otkrivaju o vama
Foto: Instagram

INTIMNA maštanja su jedna stvar, ali intimni snovi potpuno druga. Oni ponekad mogu izgledati toliko stvarno da bi mogli iznenaditi sami sebe, a zanimljivo je kako snovi u kojima sanjate vođenje ljubavi imaju i svoje značenje.

Evo što znače:

Seks s nekim tko vam nije drag

Iako to može biti bilo tko, u ovakvim snovima se najčešće u glavnim ulogama pojavljuju bivši ljubavnici. No, to ne znači da i dalje osjećate nešto prema njima.

“Ti snovi bave se onim što ste osjećali dok ste još bili zajedno - strast, žudnja, uzbuđenje. Ako nije riječ o vašem bivšem, podsvijest vam poručuje da je vrijeme da se ponovno povežete s osobom koju sanjate te da je vrijeme da se riješite nepotrebne mržnje”, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg. 

Seks s neznancem

Ovakvi snovi mogu upućivati na to da bi trebali poraditi na vlastitom samopouzdanju i upoznavanju samih sebe.

Seks s radnim kolegom ili šefom

Ne, ni ovi snovi ne znače da im se trebate odmah baciti u zagrljaj. Riječ je o ljudima s kojima provodite velik dio dana pa nije čudno da vam se pojave i u snovima. Također, ako u vašim snovima (baš kao i na poslu) glavnu ulogu ima vaš šef, vjerojatno je problem u borbi za moć.

Seks s profesorom

Ako vam se u snovima pojavio profesor za kojim ste neko vrijeme "slinili", to je vjerojatno upravo ono što i mislite - barem djelomično ispunjavanje neostvarene maštarije. No, Loewenberg ima još jedno zanimljivo objašnjenje.

"Ako je riječ o profesoru matematike, možda je vrijeme da se posvetite rješavanju financijskih problema”, savjetuje ona.

Seks s više ljudi

Orgije u snovima su upozorenje da vas u stvarnom životu muče mnogi problemi. Drugim riječima, psihički ste preopterećeni, i to se očituje velikim brojem partnera, odnosno dijelova tijela, piše Cosmopolitan.

Zato Loewenberg savjetuje da pod hitno uzmete predah od obaveza s kojima se svakodnevno nosite.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara