Spojene obrve i zubi "na parove razbroj se": Možete li u ovoj slatkici prepoznati danas slavnu ljepoticu?

Spojene obrve i zubi "na parove razbroj se": Možete li u ovoj slatkici prepoznati danas slavnu ljepoticu?

Foto: Tumblr, Instagram, Giphy, Press Foto

PREMDA joj filmovi i nisu baš nešto, ona je danas bogata i slavna, a već desetak godina ne silazi s lista najljepših žena na svijetu.

Možete li prepoznati tko je simpatična curica s fotografije?

Riječ je o Megan Fox, 30-godišnjoj glumici iz Tennesseeja koja je planetarni uspjeh postigla zahvaljujući svom nevjerojatno dobrom izgledu.

Već s 5 godina Megan je krenula na satove glume i plesa, a s 13 godina počela je baviti se manekenstvom, bez obzira na visinu od samo 163 centimetra. Sa 17 godina preselila se u Los Angeles i počela raditi na glumačkoj karijeri.

Prema vlastitim riječima, u školi nikad nije bila popularna jer se bolje slagala s dečkima, a za vrijeme velikog odmora, ručak je jela sama, u školskom WC-u.2001. godine dobila je ulogu razmažene nasljednice u filmu "Holiday in the Sun", što ju je obilježilo i otvorilo joj vrata u svijet tinejdžerskih filmova. Redovito je glumila zločeste popularne cure, a tek 2007. dobila je priliku glumiti nešto drugačiji tip djevojke u filmu "Transformers".Pojavljivala se i u raznim popularnim serijama kao što su "Two and a Half Men", "What I Like About You" i "Hope&Faith", a krajem prošle godine imali smo priliku gledati je u seriji "New Girl" što je publika odlično prihvatila.

Crnokosa ljepotica trenutno očekuje svoje drugo dijete s glumcem Brianom Austinom Greenom, a premda su očito i dalje u dobrim odnosima, fanovima su poručili kako se ne namjeravaju pomiriti i nastaviti ljubavnu vezu.


 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara