Što joj se dogodilo? Slavna manekenka šokirala plastičnim izgledom

Što joj se dogodilo? Slavna manekenka šokirala plastičnim izgledom
Foto: Broad Image, Instagram

JEDNA od najpoznatijih manekenki na svijetu šokirala je javnost svojim izgledom na dodjeli nagrada Annual American Influencer Awards. 

Riječ je o 45-godišnjoj Tyri Banks koja se na eventu pojavila u chic crno-bijelom odijelu, no pažnju s outfita skrenulo je njezino "zaleđeno" lice.

Iako je prošle godine priznala da je prije tri desetljeća operirala nos, sumnjamo da je to jedini estetski zahvat kojemu se podvrgnula kao i mnogi od njezinih fanova koji su je na Instagramu prozvali za plastičan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyra Banks (@tyrabanks)

Iako ju je većina njih obasulo komplimentima, što na račun njezinog mladolikog izgleda, što zbog njezine nove, tamnije boje kose koja joj odlično stoji, bilo je i puno onih koji su primijetili da manekenka ne izgleda prirodno.

Osim za nos, prozvali su je i zbog neprirodnog izgleda jagodica, ali i zbog činjenice da u 45. godini života nema nijednu boru. Zanimljivo je i da su mnogi njezini sljedbenici na Instagramu napisali kako su na prvi pogled pomislili da je na fotkama Rihanna koja je od nje mlađa 14 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tyra Banks (@tyrabanks)

Manekenka se nije oglasila na prozivke, a s obzirom na to da je više od 30 godina poricala korekciju nosa, moguće je da ćemo za njezine nove estetske zahvate doznati tek za nekoliko desetljeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara