Teško je skrenuti pogled s hipnotizirajuće haljine Selene Gomez

Teško je skrenuti pogled s hipnotizirajuće haljine Selene Gomez
Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez posljednjih je dana ponovno aktivna na Instagramu kao i u vrijeme kada je bila najpraćenija osoba na društvenoj mreži.

A nakon što je sa sljedbenicima podijelila svoje filmske i glazbene preporuke za izolaciju i to uz fotku na kojoj je pokazala da i u opuštenom kućnom izdanju izgleda prekrasno, krenula je s promoviranjem svojeg novog albuma.

Pjevačica je objavila nekoliko fotki uz koje sviraju dijelovi njezinih novih pjesama, a posebno nas se dojmila jedna na kojoj nosi šljokičastu puderasto ružičastu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Očaravajuću i poprilično izazovnu haljinu s dubokim dekolteom potpisuje brend Cushnie te je i dalje dostupna u prodaji po cijeni od 1137 dolara, odnosno oko 8000 kuna. Selena ju je iskombinirala sa srebrnim lančićem s upečatljivim privjeskom te je cijeli look podigla i pastelno ružičastim ružem na usnama. 

I dok se ovdje nije pretjerano potrudila oko kose, a nije ni trebala, na prethodnoj fotki kojom je promovirala album napravila je frizuru u stilu osamdesetih te je potvrdila da nema toga što joj ne stoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara