Trend iz 80-ih čiji povratak nitko nije priželjkivao preplavio je Zagreb

Trend iz 80-ih čiji povratak nitko nije priželjkivao preplavio je Zagreb
Foto: Luka Šangulin/Index

U OSAMDESETIM godinama prošlog stoljeća modni imperativ bili su upečatljivi krojevi i jarke boje, a dizajneri su sada opet odlučili preuzeti glavne okosnice tog desetljeća.

Tako su sada ponovno "in" neki trendovi u koje su se mnogi zaklinjali da ih nikada neće nositi, a jedan od njih su takozvani puf rukavi. Krojeni da naglase ramena, mnogima su zbog neobične siluete koju stvaraju godinama bili na crnoj listi, no čini se da su ih žene sada ponovo prigrlile u svoje ormare jer su preplavili crvene tepihe, Instagram, ulice modnih metropola, kao i Zagreb.

Napuhani rukavi jedan su od omiljelih trendova Zagrepčanki ove jeseni i postali su gotovo neizbježni na ulicama našeg glavnog grada.

Zagrepčanke ih kombiniraju s drugim hit komadima poput cargo hlača koje su se vratile u modu s početka milenija i visokim strukom koji je dominirao modom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća te je također dugo vremena nakon toga bilo na modnoj crnoj listi.

Vjerujemo da će odlični outfiti Zagrepčanki i mnoge od vas natjerati da se ove sezone zaljubite u napuhane rukave, ali i u druge povratničke trendove koji trenutno dominiraju i podsjećaju na to da se moda neprestano ponavlja, pa čak i ona kojoj se nitko nije nadao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara