Tri najčešća razloga zbog kojih se žene odljubljuju

Tri najčešća razloga zbog kojih se žene odljubljuju

Foto: Instagram

ODLJUBITI se od nekoga gotovo je jednako lako kao i zaljubiti se.
 
Iako je to puno teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini vječnom može nestati u trenu kada se žena prestane osjećati ugodno u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može prijeći, a u nastavku otkrijte i tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:
 
Nedostatak poštovanja
 
Svaka se žena voli osjećati poštovano u vezi. Kada ne dobiva potrebnu pažnju, žena se može početi osjećati neželjeno i zamjenjivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nedostatak intimnosti
 
Intima ne mora nužno biti povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jest ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osjećate se povezano čak i kada niste zajedno.
 
Drugima je zanimljivija
 
Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaliri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može itekako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopće obazirati na druge muškarce.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara