Tri romantična poteza o kojima mašta gotovo svaka žena

Tri romantična poteza o kojima mašta gotovo svaka žena
Foto: Pexels

ROMANTIKA može biti komplicirana stvar ako vi i partner imate drugačiji pogled na nju. Iako to nije pravilo, mnogi će se složiti da su žene češće naklonjene romantici te je priželjkuju u svojim ljubavnim vezama.

No ponekad romantika nije samo večera uz svijeće. Naime, ako poželite iznenaditi partnericu s kojom ste već neko vrijeme u vezi, sjetite se da će je ova tri poteza jednostavno oduševiti:

1. Ona želi partnera koji ne skriva svoje osjećaje

Ponekad muškarci strahuju od potpunog otvaranja i pokazivanja svoje nježnije strane te zaljubljenosti jer to nije u opisu "macho muškarca". Ipak, upravo taj hladni, nedodirljivi stav te konstantno nastojanje da otkrije što se skriva iza vaše "fasade", mogu odbiti ženu od vas.

2. Ona želi nekoga tko čuje što mu govori. Ali, tko STVARNO čuje što mu govori.

Nikoga ne zabavlja osjećaj kao da stalno razgovara sa zidom. Zato naćulite uši i dajte svojoj partnerici pažnju koju zaslužuje dok govori, savjetuje Your Tango. Vjerujte, žene itekako primjećuju kada obraćate pažnju i kada to ne činite. Zato se nemojte iznenaditi ako odjednom zastane i krene vas ispitivati o onome što je rekla, samo kako bi vam dala do znanja da je svjesna da njezine riječi ne dopiru do vas.

Osim toga, ako zbilja saslušate što vam govori, možda dobijete odličnu ideju s čime da je iznenadite za neku od nadolazećih prilika. Recimo, možete je odvesti na izlet na mjesto za koje je spominjala da bi ga voljela posjetiti.

3. Ona voli iznenađenja (čak i kada govori da ih ne voli).

Spoznaja da je partner uložio vrijeme u to da vas iznenadi je nevjerojatno romantična. To pokazuje da je razmišljao o vama i da je želio učiniti nešto slatko na jedinstven način.

To može biti sitnica, poput kupnje njezine omiljene čokoladice na benzinskoj pumpi, ali i nešto veliko poput putovanja iz njezinih snova. Dajte mašti na volju!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara