Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan

Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan

Foto: Instagram, Promo

POZITIVNE vibre nikad dosta, a ovaj naslov je ima stvarno puno.
 
O sreći se govori svakodnevno, u medijima, filmovima, i među ljudima – tema je nepresušna jer se dotiče svakog od nas. Sreća je nešto čemu stremimo cijeli život. Koliko je željena i tražena, toliko je neuhvatljiva. Mnogi veliki bestseleri dolaze nam iz područja self-helpa i savjetovanja, ali rijetki stvarno zažive i ostvare obećanja dana u tekstu. Raphaelle Giordano napisala je knjigu koja je postala trenutačni bestseler u Francuskoj i prodana u nevjerojatnih milijun i petsto tisuća primjeraka, a njezina popularnost poput požara širi se svijetom. 
 
'Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan' dirljiva je i poučna priča o umijeću mijenjanja vlastitog života kako bi se pronašao put blagostanja i sreće. Mnoge će ovaj opis podsjetiti na uspješnice poput Alkemičara ili Jedi, moli, voli, no Giordano svakako ima svoj izvorni stil i način prenošenja uvida i misli. Ovo je, kao i spomenuti naslovi, roman o dubokim promjenama u životu.  
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
„Camille ima trideset osam godina i tri mjeseca, muža, sina, posao i sve materijalne uvjete za sretan i bezbrižan život. Zašto joj se onda čini da joj sreća curi kroz prste? Ono što želi je biti radosna i sretna, a zna da to ne može postići a da nešto u svom životu ne promjeni. Nakon prometne nezgode slučajno upoznaje Claudea, rutinologa, koji joj svojom jednostavnom metodom pomaže u traganju za srećom i ostvarenjem njenih djetinjih snova.“
 
Radnja se čini jednostavnom, ali ne dajte da vas to zavara – sreća je istovremeno na dohvat ruke svima nama, ali je samo rijetki uhvate. Ova knjiga već je milijunima pomogla u tome.
 
Roman Raphaelle Giordano naći će se krajem ožujka i na policama hrvatskih knjižara, a čitatelji Indexa prvi mogu vidjeti naslovnicu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara