U ova tri horoskopska znaka rađaju se žene s najviše stila

U ova tri horoskopska znaka rađaju se žene s najviše stila
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BAŠ kao i u sva druga područja života, zvijezde su upetljale svoje prste i u naš ukus. Tako horoskopski znak kojem pripadamo uvelike utječe na to koliko stila imamo i kako se snalazimo u modnim trendovima.

Jesmo li pravi maheri ili nas moda ni najmanje ne zanima, zapisano je u zvijezdama...

BIK

Pripadnicima ovog znaka nikada nije problem uložiti u kvalitetne i klasične komade za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija. Ipak, to ne znači da ne prate i nove trendove. Štoviše, činjenica je da mogu odjenuti nezamislive kombinacije i svejedno će izgledati nevjerojatno dobro. Njihov osjećaj za modu je nepogrešiv.

LAV

Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama na svim životnim područjima pa se silno trude u svakoj situaciji biti najbolje odjevene osobe u društvu. Njihove kombinacije dokaz su da se modni rizik itekako isplati. Također, vode računa o kvaliteti materijala i vrlo im je važno da im odjeća pristaje kao da je šivana po njima.

VAGA

Vole pratiti trendove i odjeću koja je trenutno u modi, ali nikada neće odjenuti nešto samo zato što je moderno. Između njih i modnih komada koje će kupiti prvo se mora dogoditi klik. Obožavaju klasične krojeve, ali vrlo rado će se poigrati odvažnim materijalima, bojama i uzorcima

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara