U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolji ljubavni savjetnici

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolji ljubavni savjetnici
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NISU svi vješti u davanju savjeta, pogotovo onih ljubavnih.

No astrolozi tvrde da tri horoskopska znaka u tom području briljiraju jer ih krase karakteristike koje ih čine odličnim ljubavnim savjetnicima, a baš zato uglavnom i sami imaju sreće u ljubavi. Otkrijte o kojim je znakovima riječ i kada imate ljubavnih problema, obratite se njima:

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba obični imaju izraženu empatiju pa lakše od ostalih mogu razumjeti tuđe emocije. I same su dosta osjećajne, poput ostalih vodenih znakova zodijaka, a ono što ih odvaja od drugih i čini ekspertima za davanje ljubavnih savjeta je njihova racionalnost.

Strijelac

Iskreni i uvijek dobronamjerni (barem prema ljudima za koje smatraju da to zaslužuju), Strijelci se neće ustručavati reći vam kada ste sami krivi za svoje ljubavne probleme, a bez dlake na jeziku će popljuvati i vašeg partnera ako je problem u njemu. Kada ih upitate za savjet postavit će se kao objektivni promatrači i neće vam reći ono što želite čuti, već ono što je potrebno da biste riješili problem.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj pronicljivosti i često vide stvari jasnije od drugih, što ih čini odličnima u davanju savjeta drugima u svim aspektima života, a ne samo u ljubavi. No svakako ih je dobro pitati za ljubavni savjet jer su racionalne i neće uvijek stati na vašu stranu, već će vam pomoći da svaku situaciju razmotrite iz različitih kuteva i tako lakše dođete do rješenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara