Uz Keune Color Chameleon zaboravite na tradicionalne boje kose

Uz Keune Color Chameleon zaboravite na tradicionalne boje kose
Foto: Promo

SIVILO koje se nadvilo nad gradom ne znači nužno da je došlo vrijeme za klasične boje. Naime, razigrana boja kose nikad nije bila više u trendu.

Šarenu kosu možemo pronaći svuda - na pisti, na festivalima, na ulici i u uredu. Živahne i pastelne boje kose postaju must-have, kako u make up-u, tako i na odjeći, i to ne samo među milenijalcima. Žene i muškarci svih dobnih skupina obožavaju se igrati svojom bojom kose, pritom ju koristeći kao originalan i efektivan način kako bi izrazili svoju istinsku osobnost. Upravo im Keune s novom linijom Color Chameleon pruža slobodu da savršeno usklade boju kose sa svojim stavom i stilom.Keune Haircosmetics, vodeći međunarodni beauty brand za njegu kose, lansirao je Keune Color Chameleon - novu paletu koja sadrži 9 intenzivnih, direktnih nijansi te 2 nijanse za izmjenu intenziteta. Sve nijanse su prilagodljive i to na vrlo jednostavan način – međusobnim miješanjem.

Keune Color Chameleon omogućuje koloristima da kreiraju bilo koju boju kombiniranjem nijansi i igranjem s intenzivnošću boje, a kreativnim frizerima pruža slobodu stvaranja autentičnih jedinstvenih kreacija. Keune Color Chameleon možete pronaći u žutoj, narančastoj, crvenoj, bordo, magenta, ružičastoj, ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji. Dok se dodavanjem Clear nijanse stvara pastelna boja, Dark nijansa produbljuje boju te je čini zagasitom. Od hrabrih direktnih nijansi do nježnih pastelnih, Color Chameleon pruža neograničene mogućnosti i kreativnost bojanja.Iako je Color Chameleon izrazito moćna boja za kosu s visokom koncentracijom pigmenata, ona je iznimno blaga prema kosi i okolišu. Naime, ne sadrži amonijak, obogaćena je B5 vitaminom te je pet-friendly i veganski proizvod. Boje su upakirane u šarenu kutijicu na kojoj se nalazi raznobojni kameleon koji prikazuje promjene koje ljudi mogu napraviti korištenjem ovih inovativnih boja. Zvuči fora, zar ne?Za odvažan hair makeover, koji neće proći nezapaženo s Keune Color Chameleon bojama, prepustite se stručnim rukama u Keune frizerskim salonima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara