Uz pomoć prugica do većih grudi i guze? Otkrivamo jednostavan trik

Uz pomoć prugica do većih grudi i guze? Otkrivamo jednostavan trik

Foto: Instagram

RAZNE kombinacije prugica u trendu su i ove sezone, a ako mislite da ih iz ovog ili onog razloga ne možete nositi, dopustite da vas razuvjerimo.

Naime, ove sezone nose se okomite i vodoravne prugice razne debljine i u raznim kombinacijama. Jedan dio žena odbija nositi vodoravne prugice jer vjeruju da će ih vizualno proširiti, ali to nije baš tako.

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

 

Naime, točno je da okomite prugice stanjuju figuru te da je vodoravne prugice proširuju. Ali, to nije nešto što vas treba plašiti nego je to nešto što trebate iskoristiti.

Proširite i suzite željena područja

Ono na što posebno trebate paziti kada se radi o komadima odjeće s prugicama je kakve su prugice i na kojem komadu, odnosno na kojem dijelu nekog komada odjeće se nalaze.

Tako vam, primjerice, vodoravne prugice mogu pomoći da si vizualno povećate grudi ako nosite majicu ili košulju na kojoj se vodoravne prugice nalaze na predjelu grudi.

 

Isto možete postići i sa suknjama ili hlačama koje imaju vodoravni uzorak prugica na sebi, a koje vam mogu pomoći da vam guza izgleda bujnije.

Ako pak želite suprotni efekt, odnosno ako želite stanjiti figuru, napravite to uz pomoć okomitih prugica.

 

Bedra ćete vizualno stanjiti ako, primjerice, obučete hlače na prugice, dok će košulja na prugice izdužiti i stanjiti vaš torzo.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara