Vizija u bijelom: Charlize Theron pokazala da bi bila predivna mladenka

Vizija u bijelom: Charlize Theron pokazala da bi bila predivna mladenka
Foto: Getty Images

PREKRASNA glumica Charlize Theron plijeni poglede gdje god se pojavi, no posebno je zablistala na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Glamour Women of the Year.

Osim što je bila jedna od dobitnica laskave nagrade za "ženu godine", Charlize je zasjenila sve na crvenom tepihu u očaravajućoj bijeloj haljini nalik vjenčanici.

U dugačkoj bijeloj Givenchy haljini sirena kroja bez naramenica i s otkrivenim leđima te ukrašenoj perjem na donjem dijelu glumica je izgledala kao mladenka, no u toj je ulozi ipak nećemo vidjeti.

"Ne želim se nikada udati. To za mene nije nikakva žrtva, već nešto u što vjerujem. Ljude to zbunjuje, no to je pravo svake žene, zar ne?" izjavila je za najnovije izdanje časopisa Glamour 44-godišnja glumica koja je jednom to ipak planirala. Godine 2014. zaručila se za glumca Seana Penna, s kojim je prohodala godinu ranije, da bi šest mjeseci nakon objave zaruka prekinuli.

No to je nije spriječilo da osnuje obitelj i postane majka. Glumica je 2012. godine posvojila dječaka Jacksona, a 2015. djevojčicu August kojima je na papiru ona jedini roditelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara