Voštana figura Ariane Grande razljutila njezine obožavatelje

Voštana figura Ariane Grande razljutila njezine obožavatelje
Foto: Instagram, Twitter

U PROTEKLOM tjednu poznati muzej voštanih figura slavnih osoba Madame Tussauds predstavio je u svojoj jedinici u Londonu voštanu verziju pjevačice. 

Nije trebalo proći dugo vremena da bi za ovu novost čuli i Arianini obožavatelji koji na prvi pogled na figuru nisu mogli vjerovati da je to konačna verzija njihove omiljene glazbenice. 

Naime, muzej je nekoliko mjeseci ranije proveo anketu pitajući njezine obožavatelje žele li da naprave "klasičnu Arianu", "otkačenu Arianu" ili "Arianu princezu". Obožavatelji su se odlučili za klasičnu verziju koja uključuje njezin zaštitni znak - dugački visoki rep - predimenzioniranu hoodiecu te čizme iznad koljena. 

"Odabrali ste klasičnu Ari! Sada kad smo totalno pogodili njezin stil, možete doći vidjeti Arianu Grande u muzeju Madame Tussauds u Londonu pet tjedana od ovog petka", napisali su iz muzeja te premijernom fotkom figure pjevačice potaknuli lavinu komentara na Twitteru jer su možda stil pogodili, no lice nažalost ne nalikuje na njezino. 

"Trebate joj istopiti lice i početi ponovno jer to nije to!"

"Ne bih rekla da ste pogodili."

"Što je dulje gledam, to sam zbunjenija." 

"Oprostite, tko je to?"

Niz odgovora na njihovu objavu se nastavio, no oni se još uvijek nisu oglasili. Također, pjevačica još nije istaknula svoje mišljenje o figuri. 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara