Wow, Reese! 15 godina nakon "Plavuše s Harvarda", u badiću sa snimanja izgleda savršeno

Wow, Reese! 15 godina nakon "Plavuše s Harvarda", u badiću sa snimanja izgleda savršeno

Foto: Instagram, Tumblr

MOŽETE li vjerovati da je prošlo već punih 15 godina od filma "Plavuša s Harvarda"?Ovaj film, koji je na inteligentan način pokazao da knjigu ne valja suditi prema koricama i da se lijepi ljudi moraju boriti s predrasudama, vinuo je u zvijezde Reese Witherspoon koja je briljirala u ulozi Elle Woods.

Zahvaljujući kostimografkinji Sophie de Rackoff, studentica Elle je u filmu nosila ljupke no pomalo komične kostime i nevjerojatnu količinu ružičaste boje koja je naglasila njezin optimističan stav prema životu i ženstvenu osobnost.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova urnebesna komedija donijela je brojne simpatične uzrečice i savjete za ljepotu i privlačenje muškaraca zgodne Elle, što se još godinama prepričavalo, a tko bi mogao zaboraviti "bend and snap" - provjerenu koreografiju ove plavuše za flertovanje bez greške?Reese Witherspoon ovih se dana i sama prisjetila događaja sa snimanja ove komedije te je, na zadovoljstvo fanova, isprobala neke ključne kostime iz filma.

Obožavatelje je oduševila fotografija koja prikazuje 40-godišnju Reese kako uživa u bazenu odjevena u ružičasti šljokasti badić koji je nosila u filmu.Usuđujemo se reći da danas izgleda još bolje nego prije 15 godina!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara