Žao nam je, ali ovo je osam znakova da ste ljubavni par koji svima ide na živce

Žao nam je, ali ovo je osam znakova da ste ljubavni par koji svima ide na živce
Foto: Instagram

AKO ste se nadali da će vas i vašeg partnera jednog dana proglasiti najskladnijim parom ikad, možda živite u zabludi. Osobito ako radite neku od ovih stvari:

1."Mi"

Ako svaka vaša rečenica, priča ili anegdota započinje s "mi", vrlo brzo će vas ljudi početi izbjegavati. Nemojte se čuditi zašto.

2. Obilježavate bezbroj godišnjica

I to javno. Facebook je krcat vašim objavama u kojima jedno drugome čestitate godišnjicu upoznavanja, godišnjicu veze, godišnjicu prvog poljupca, godišnjicu prvog zajedničkog putovanja...

3. Ne prestajete naglašavati koliko se volite

Svaka osoba koja s vama provede više od 15 minuta zna da ste vi i vaš partner proveli svega dvije večeri odvojeni otkad ste zajedno. Vjerujte, to ih ne zanima.

4. Izgledate poput sijamskih blizanaca

Gdje god se pojavite, morate sjediti jedno pokraj drugoga i smrtno se uvrijedite ako vas netko pozove na proslavu, ali vaš partner nije pozvan. To znači samo jedno - ne idete ni vi.

5. Ne skidate ruke jedno s drugoga

Ni usta. Svi oko vas se moraju na vlastite oči uvjeriti u vašu ljubav, čak i ako to ne žele. Poljupci, zagrljaji, pipkanja, međusobno hranjenje... Ništa vam nije strano.

6. Imate zajedničke profile na društvenim mrežama

Vjerojatno ste i trećeg dana od upoznavanja odlučili otvoriti i zajednički bankovni račun, a nikoga ne bi iznenadilo ni ako se odlučite na zajednički kredit iako se poznajete nešto više od mjesec dana. Osim što je drugim ljudima jako iritantno znati da njihove poruke čitaju dvije, umjesto jedne osobe, zajednički profili na društvenim mrežama su i znak nepovjerenja. Što god vi mislili o tome.

7. Zaboravili ste normalno razgovarati

Svaki vaš razgovor u javnosti svodi se na tepanje pa to često izgleda kao da razgovarate s pudlicom, a ne s odraslim čovjekom. I da, iritantno je.

8. Neprestano ste u kontaktu

Čak i kada se jednom godišnje odvažite otići na kavu s prijateljicama, cijelo vrijeme provedete telefonirajući ili šaljući poruke svom dragom. Jedva izdržite sat vremena odvojenosti pa mu onda odmah jurite kući u zagrljaj.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara