Zbog iznosa koji Kim zaradi po objavi na Instagramu razmislit ćete o promjeni karijere

Zbog iznosa koji Kim zaradi po objavi na Instagramu razmislit ćete o promjeni karijere
Foto: Instagram, Giphy

INSTAGRAM nije samo stranica za objavljivanje lijepih fotografija, već i potencijalna opcija za odličnu zaradu. 

Naravno, da biste zarađivali na društvenoj mreži, trebate imati puno sljedbenika kako bi oglašivači prepoznali vaš utjecaj i ponudili vam da reklamirate njihove proizvoda. A sve navedene uvjete definitivno ispunjava Kim Kardashian sa svojih 114 milijuna sljedbenika na Instagramu i neupitnim utjecajem na njih.

Stoga nam je i jasno zašto svi žele da baš ona reklamira njihove proizvode, ali i zašto ona pristaje na to, jer je izvještaj web stranice STAT otkrio da starleta za jednu sponzoriranu objavu dobiva iznos veći od godišnje plaće američkog predsjednika.

Njihov izvještaj je otkrio da je za oglas u kojem je reklamirala pilulu protiv jutarnjih mučnina Kim dobila vrtoglavih 500 tisuća dolara, odnosno preko 3 milijuna kuna. Godišnja plaća američkog predsjednika je 400 tisuća dolara, piše Cosmopolitan. Milijunsku objavu pogledajte u nastavku.

S druge strane, izvještaj stranice STAT otkrio je i da je prodaja pilula koje je Kim reklamirala naglo porasla nakon njene objave i zaradili su puno više no što su platili starleti.

Razmišljate li sada i vi o karijeri Instagram influencerice? Ako je vaš odgovor da, prije nego što date otkaz na poslu, obavezno OVDJE pročitajte savjete jedne domaće influencerice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara