Shawn Mendes zgrozio obožavateljice svojom nehigijenskom navikom

Shawn Mendes zgrozio obožavateljice svojom nehigijenskom navikom
Foto: Instagram

SIGURNO poznajete onu jednu osobu koja spava sa šminkom, umiva se sapunom za ruke i ne posjeduje nikakvu kremu za licu, a i dalje ima savršenu kožu. 

Čini se da je Shawn Mendes jedna od tih osoba!

Naime, kako je otkrio za Buzz Feed, zgodni pjevač svoje besprijekorno čisto lice duguje jednoj nimalo pohvalnoj i nehigijenskoj navici.

"Nikada se ne umivam", priznao je Shawn i nastavio. "Puno meditiram. Mislim da je koža poprilično bazirana na tome kako se osjećate. Možete trljati prljavštinu po licu, a i dalje ako ste sretni, nećete dobiti prištiće." Zanimljivo...

Očekivano, njegova izjava pokrenula je lavinu komentara Mendesovih zgroženih obožavateljica na Twitteru.

"Ja: Kako postići čistu kožu? Shawn Mendes: Vježbaj sat vremena, zatim se popni na Mount Everest pa još planinari 30 milja i nemoj se umiti nakon toga", napisao je jedan pjevačev pratitelj. 

"Hey Shawn Mendes! Operi lice, čovječe!", nastavili su se redati komentari. 

"Znači želite mi reći da se Shawn Mendes nikada ne umiva... čak ni kada se ovako oznoji?? I usto uspijeva imati NAJBOLJU kožu. Moj život je vic", još je jedan od duhovitih komentara pjevačeve obožavateljice u nevjerici. 

Iako se slažemo s činjenicom da život bez stresa ima poprilično dobar utjecaj na kožu, ne bismo se složili s pjevačevom (nepostojećom) beauty rutinom jer bi umivanje trebalo biti jedan od osnovnih koraka u svačijoj osobnoj higijeni.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara