LIGE PETICE

Özil i Kolašinac u strahu su od gangstera, kuće im obilaze psi čuvari

Özil i Kolašinac u strahu su od gangstera, kuće im obilaze psi čuvari
Foto: Getty Images

SEAD KOLAŠINAC i Mesut Özil nisu igrali za Arsenal u prvoj ovosezonskoj ligaškoj utakmici u St. James Parku kod Newcastlea u kojoj su Topnici pobijedili 1:0.

Nisu izostavljeni zbog problema s formom ili zdravljem, već zbog dobro poznate situacije s razbojnicima koji su ih krajem srpnja napali usred bijela dana. 

Ranije se činilo kako je meta razbojnika bio Sead Kolašinac, kojeg je Özil čekao pred njegovom kućom kad su ih napali razbojnici, a kasnije ih je bh. nogometaš i otjerao. Izašao je iz auta u centru Londona i golim rukama otjerao razbojnike naoružane noževima. 

Nove mjere osiguranja

No engleski mediji nedavno su objavili kako su pred kućom Mesuta Özila ranije ovog tjedna uhićena dvojica muškaraca, a navodno se radi o članovima grupe koja je prije nekoliko tjedana napala Özila i njegova suigrača Seada Kolašinca. 

Engleski Sun sada tvrdi da se dvojac nalazi pod 24-satnom zaštitom. Oko Özilove kuće mogu se vidjeti i psi čuvari.

Sumnja se da su se nogometaši opasno zamjerili jednoj uličnoj bandi u Londonu čija su dva člana uhićena. Ferhat Ercan i Salaman Ekinci, 27-godišnjaci turskog porijekla, trebali bi se pojaviti na sudu već 6. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara