16 crvenih i 127 žutih kartona: Kakvi Messi i Ronaldo, Sergio Ramos je neprikosnoveni rekorder!

16 crvenih i 127 žutih kartona: Kakvi Messi i Ronaldo, Sergio Ramos je neprikosnoveni rekorder!

Foto: AFP

U DVOBOJU protiv Rayo Vallecana proteklog vikenda Sergio Ramos dobio je dva žuta kartona u razmaku od 60 sekundi. To mu je bilo 16. isključenje otkad je član Real Madrida

Ramosu je to 16. crveni karton otkad se pridružio Real Madridu iz Seville 2005. godine. Niti jedan igrač Real Madrida u povijesti nije prikupio toliko crvenih kartona. Fernando Hierro ih je dobio 10, ali on je odigrao 439 utakmica u prvenstvu, dok je Ramosu ogled protiv Rayo Vallecana bio 250. u Primeri.

Ozbiljno ugroženi rekordi Aguada i Alfara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam uznemiren. Uistinu je neobično nekome pokazati dva kartona u razmaku od dvije minute. Ja nisam igrač koji ide preoštro na suparničke igrače, nikada nemam namjeru ozlijediti suparnika", rekao je Ramos

"Vrlo je lako isključiti Sergija Ramosa, s obzirom na ono što sam ranije radio na terenu i ono što jesam. Pokažeš crveni Ramosu i nemaš nikakve brige", dodao je.

26-godišnjem Sergiju Ramosu nedostaju još sam četiri crvena u susretima Primere kako bi srušio vječne rekorde Xaviera Aguada i Pabla Alfara, koji su u svojim dvadesetgodišnjim karijerama upisali po 18 crvenih kartona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara