26 GODINA LAKRDIJE Povijest skandaloznih sudačkih odluka u HNL-u

26 GODINA LAKRDIJE Povijest skandaloznih sudačkih odluka u HNL-u

Foto: Hina, Getty Images, Davor Javorović/Pixell

''SUĐENJE je bilo vrlo dobro, osim te dvije situacije na štetu Hajduka. Sve ostalo je bilo jako dobro. Moram reći da se u obje situacije radilo o djeliću sekunde, o zaleđu i minimalnom gaženju, a sve ostalo je bilo u redu'', mrtav-hladan tako je komentirao cirkus u Vinkovcima šef hrvatskih sudaca Ante Kulušić.
 
 
Podsjećamo, Dinamo je u srijedu u Vinkovcima pobijedio Hajduk i osvojio Kup, no nakon utakmice malo tko je pričao o nogometu. Sudac Mario Zebec i njegovi pomoćnici pobrinuli su se da svjedočimo još jednoj blamaži, toliko puta viđenom scenariju u nesretnom nam hrvatskom nogometu.
 
Hrvatska nogometna liga jedno je začudno mjesto. Stanište u kojem obitavaju zaista neobični likovi i na travnjacima domaćeg nam nogometa, u ovih skoro 30 godina vidjeli smo doista svašta. Što na zelenim terenima, što za zelenim stolovima. Lakrdija do lakrdije, sprdačina do sprdačine. I tako u krug tri desetljeća, sa sve manje nade da će se nešto promijeniti.
 
Kroz ovaj, nadamo se zanimljiv, ali i edukativan kviz, nastojali smo učiniti da se zabavite i prisjetite nekih po skandaloznosti slavnih sudačkih pogrešaka s domaćih travnjaka otkako je HNL-a.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara