30 navijača upalo na trening Lokomotiva, Bilić im obećao borbu

Foto: fclm.ru

NAVIJAČI Lokomotiva, koji već mjesecima traže odlazak uprave kluba i trenera Slavena Bilića, upali su na trening prve momčadi.

Tridesetak navijača tražilo je ulazak na trening prve momčadi Lokomotiva kako bi razgovarali s trenerom i igračima o razočaravajućoj sezoni i situaciji u klubu. Lokomotiv ih je pustio na trening, ali uz pojačano osiguranje i policiju, kojih je bilo barem koliko i navijača.

Ruski mediji pišu kako je razgovor protekao mirno, bez povišenih tonova. "To je bilo samo za demonstraciju, pravi vođe navijača nisu bili tamo", navodi neimenovani navijački izvor za Sport-express.

Igrač Lokomotiva Roman Shishkin nakon treninga je rekao: "Nije se dogodilo ništa posebno. Došlo je 30 navijača, raspravljali smo s njima, trenerom i stožerom. Svi razumiju situaciju u klubu, ali neki navijači su s pravom ogorčeni. Sve je završilo u mirnoj atmosferi, bez ultimatuma i zahtjeva. Fanovi će nas podržati i poticati i dalje. Čuli smo njihove želje, dogovorili da ćemo raditi zajedno kako bismo prevladali krizu".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara