Anderson Silva odgovorio onima koji ga smatraju varalicom: Dosta mi je slušanja laži

Anderson Silva odgovorio onima koji ga smatraju varalicom: Dosta mi je slušanja laži

Screenshot (UFC)

ANDERSON SILVA čeka sastanak sa Sportskom komisijom nakon kojeg će saznati kolika će mu biti kazna zbog pada na doping testovima koji su otkriveni nakon meča s Nickom Diazom na UFC-u 183. Podsjećamo da je bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji bio pozitivan na steroide drostanolone i adrostane te lijekove oxazepam i temazepan koji se koriste protiv tjeskobe i nesanice.
 
Anderson Silva tvrdi da je nevin, ali to će morati dokazati i pred Sportskom komisijom. U očekivanju sastanka Silva je poslao i poruku svima koji tvrde da je varalica i koji traže rigoroznu kaznu.
 
"Ispričavam se svim svojim fanovima koji mi daju snagu i kritiziraju me s namjerom da mi pomognu, a ne da me sruše. Ne želim da mislite da sam prema vama bezobrazan. Dosta mi je slušanja laži i lažnih optužbi. Ne živim pod staklenim zvonom, nisam svetac i nikada nisam tvrdio da sam najbolji. Uvijek sam radio ono što volim bez bacanja sjene i laganja bilo kome. Nažalost, ne mogu zadovoljiti sve jer nisam i ne želim biti jednoglasan", putem Instagrama je poslao poruku Anderson Silva.
 
"Nisam varalica i nikad nisam imao dopingirano tijelo. Pogledajte moje borbe u Japanu kada sam nastupao sa 79.8 kg jer nije bilo srednje kategorije, a borci s kojima sam se borio su skidali s 99,7 kg na 93,7 kg. Tim 'stručnjacima' poručujem da provjere prave činjenice."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara