Andrijaševića Dinamo poslao u filijalu, pola godine nakon što ga je Hajduku platio 750 tisuća eura!

Andrijaševića Dinamo poslao u filijalu, pola godine nakon što ga je Hajduku platio 750 tisuća eura!

Screenshot: GNK Dinamo

NA VRTULJKU koji rotira igrače između Dinama i Lokomotive, zavrtio se i Franko Andrijašević, do prošlog ljeta zamjenik Hajdukovog kapetana i jedan od najboljih igrača Bilih.

Tada je "platio" kako bi prešao kod najvećeg rivala, ali 23-godišnji veznjak nije se naigrao u polusezoni u Dinamu (13 utakmica, 2 gola), pa će veću minutažu potražiti na polugodišnjoj posudbi u prvakovoj podružnici na Kajzerici.

"Zadovoljan sam svojim dolaskom na Kajzericu i što sam dio Lokomotive. U dogovoru s trenerom Ivkovićem i trenerom Mamićem, odlučili smo da je najbolje za mene da dođem na pola godine na posudbu u Lokomotivu. Najbitnije je da ću ovdje igrati više utakmica nego u Dinamu. Ovo je novi izazov za mene i veselim se tome." sretan je Andrijašević zbog prelaska Save.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić složio se: "Izrazio je želju što više igrati u polusezoni koja dolazi, a kako mi imamo mali broj utakmica i Lokomotiva je izrazila interes složili smo se kako je posudba najbolja opcija za sve."

Nije Andrijašević jedini koji je iz Maksimira otišao na Kajzericu: Petar Mamić mladi je (18) talentirani reprezentativac koji igra na poziciji lijevog bočnog. Mario Musa (24), koji pokriva istu poziciju, otišao je u obrnutom smjeru.

Dino Perić (20) stoper, još jedan Dinamov igrač, opet je u Lokomotivi. Prošle zime bio je priključen Lokosima, ali na utakmici protiv Hajduka u veljači prošle godine teško je ozlijedio prednje križne ligamente zbog čega nije igrao gotovo godinu dana. Nakon višemjesečne rehabilitacije počeo je ozbiljnije trenirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara