Bale na meti Cityja: Mancini nudi Adebayora i milijune

Foto: AFP

ROBERTO MANCINI priznao je interes za Garetha Balea čija se vrijednost procjenjuje na 40 milijuna funti. Naime, prošlog tjedna Bale je priznao kako će ozbiljno razmisliti o odlasku u slučaju da Tottenham ne izbori Ligu prvaka, a interesenata svakako ne manjka, od Barcelone do Manchester Cityja.

S vodećim ljudima kluba Mancini je već razgovarao oko liste željenih pojačanja, ali su daljnji razgovori stavljeni na čekanje do raspleta sezone u kojoj City još dvije pobjede dijele do naslova engleskog prvaka. "Gareth Bale je fantastičan nogometaš. Ali ne mislim da će napustiti veliku momčad kao što je Tottenham. Razgovarali smo o tome prije kojih tjedan dana. Ali sada naš fokus mora biti na sljedeće dvije utakmice.", prenosi Mancinijeve riječi Daily Mail.

City je navodno spreman u transfer za Balea uključiti i Emmanuela Adebayora koji je trenutno na posudbi upravo u Tottenhamu. Dodajmo kako bi u redovima Cityja Bale zarađivao trostruko više no u Tottenhamu, a za petogodišnji bi ugovor inkasirao oko 30 milijuna funti. Aktualnim ugovorom Bale je za Tottenham vezan do ljeta 2015. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara