Balotellijev povratak na milanski derbi: Na banane na napuhavanje, odgovorio hvatanjem za jaja!

Balotellijev povratak na milanski derbi: Na banane na napuhavanje, odgovorio hvatanjem za jaja!

Foto: AFP

NAKON što je tri Derbyja dela madonnina igrao za Inter (2006-09), povratkom iz Engleske u Italiju, Mario Balotelli vidio je kako je to u drugom dresu.

Sudeći po prvom iskustvu, nerado će ga se sjećati: U manje od pola sata igre promašio je tri "nepromašive" prilike za gol: Prvo mu je pred golom pobjegla lopta koju je morao stići, pa mu je Handanović čudesno obranio udarac glavom s par metara, da bi onda s jednake udaljenosti nogom, umjesto mreže, pogodio Handanovića na crti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je pukao i svom snagom udario stativu, jer osim promašaja iznervirali su ga uvredljivi slogani i transparenti kojim su Interovi napadači popratili povratak "izdajnika" u grad.

Vrijeđanje bivšeg napadača Intera intenziviralo se u početkom drugog poluvremena, kada je Milan napadao na sjeverni gol, iza kojeg su najžešći navijači Intera.

Tada su počeli mahati bananama na napuhavanje, svaki put kada je Balotelli imao loptu. On ih je pokušao ušutkati prstom preko usta, ali neuspješno. Uspio mu je zato odgovor navijačima Intera pri odlasku s terena nakon utakmice, kada je desnicom primio "privatne dijelove" i protresao ih. Više nego jasna poruka.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara