Bandić u palači primio Medvjede: "Postali ste zagrebački brend", a oni mu poklonili povijesni pak

Foto: Facebook

SJAJNA sezona za hokejaše Medveščaka je završila, a tim povodom u zagrebačkoj gradskoj palači Dverce održan je prijem za igrače i vodstvo kluba. 

"Kad sam se prije nekoliko godina sastao s vodstvom kl, gospodinom Tomičićem i gospodinom Gojanovićem, sanjali smo da ćemo ponovno aktivirati zagrebački hokej, i samo nas je nekolicina vjerovala u to. Rezultati su maksimalni i vide se danas, na što sam iznimno ponosan, rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na prijemu, gdje mu je u znak zahvale na kontinuiranoj potpori i neizmjernoj vjeri, generalni direktor kluba Vladimir Tomičić uručio uokvireni pak s prve, povijesne utakmice Medveščaka u KHL-u. 
 
Na prijemu za igrače i vodstvo Kluba, gradonačelniku se u ime svih igrača zahvalio i Alan Letang, kapetan Medvjeda. 
 
"Vratili ste hokej u Zagreb na velika vrata. Grad Zagreb to zna cijeniti – važni su vaši sportski rezultati, ali isto tako važno, ako ne i važnije, je sportsko ponašanje, i vas i zagrebačke publike. Zato je to dvostruka pobjeda" zaključio je zagrebački gradonačelnik i zahvalio Medveščaku na promicanju Zagreba i Hrvatske jer je klub postao pravi zagrebački brend. 
 
Medveščak je osnovan 1961. godine na Šalati, prošle je godine postao 28. klub KHL-a te je u toj prvoj sezoni, uz veliku potporu navijača, rušio rekorde i pobjeđivao najjače momčadi Lige. Za Medvjede nastupaju igrači iz cijelog svijeta (Hrvatske, Slovenije, Kanade, Amerike, Slovačke, Švedske, Danske), koje je ove sezone (rujan 2013. - ožujak 2014.) na utakmicama u Zagrebu uživo gledalo oko 230 tisuća gledatelja, čime je Medveščak postao bez premca najpraćeniji sport u Zagrebu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara