Barcelona demantira: Nismo zainteresirani za Van Persieja i Balea

Foto: AFP

UNATOČ špekulacijama medija vodeći ljudi Barcelone zaduženi za igrački kadar demantirali su aktivnosti oko angažmana Garetha Balea i Robina van Persieja.

Sportski direktor katalonskog diva Andoni Zubizarreta demantirao je medijska nagađanja da je boravio u Engleskoj gdje se sastao s čelnicima Tottenhama kako bi dogovorio transfer velškog reprezentativca Garetha Balea.

"Nije istina da sam bio u Londonu i pregovarao s bilo kim oko bilo čijeg transfera. Još ću jednom istaknuti da je 90 posto igrača kojima namjeravamo ojačati momčad za narednu sezonu u našim mlađim kategorijama", izjavio je Zubizarreta za El Mundo Deportivo.

Njegov kolega iz uprave, potpredsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu morao je opovrgnuti nagađanja da su već počele aktivnosti oko dovođenja sjajnog nizozemskog napadača Arsenala Robina van Persieja.

"Uvjeravam vas da se u ovom trenutku ne radi na tom transferu. Postoje glasine, ali sada nije vrijeme da razgovaramo o van Persieju. Moramo se potpuno koncentrirati na predstojeće utakmice", rekao je Bartomeu.

Nizozemcu ugovor s Arsenalom ističe u ljeto iduće godine, a premda u upravi "topnika" već neko vrijeme pokušavaju započeti pregovore oko njegovog novog ugovora znakovito je da se po tom pitanju ništa ne događa...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara